YouTube Gaming Arriba a Espanya


Els videojocs són un dels entreteniments més populars en l’actualitat i cada cop va a més.

No obstant, a més de jugar amb ells, veure partides realitzades per grans jugadors és un altre tipus d’entreteniment que també està en alça. És per això que Amazon va comprar el principal portal per gamers, Twitch.

Google dominava, i domina, el món del vídeo en línia amb Youtube, però aquest sector en concret era una cosa que se li escapava, motiu pel qual va presentar Youtube Gaming, una app sota el gegant del vídeo però enfocada al mateix sector que Twitch .

Youtube Gaming arriba a Espanya

Avui Google ha anunciat que la seva aplicació ja està disponible al nostre país, amb un enfocament que ja coneixíem però que no per això deixem de comentar.

Però no només tindrem canals dedicats amb vídeos ja gravats, sinó que podrem connectar-nos en directe a partides que estiguin realitzant els nostres jugadors favorits.

Opcions impressionants

I res de vídeo en baixa qualitat, tindrem streaming a Ultra HD, DVR, format 360 i multicàmera amb moltes opcions de moderació dins el xat, alguna cosa molt important en aquest tipus de canals.

Per facilitar la creació de vídeos sempre que estiguem en Android podrem fer livestream de les partides des del telèfon intel·ligent amb un sol botó.

I finalment s’ha integrat l’opció de donar diners a qualsevol gamer, cosa que és opcional per part del jugador, però que ens permetrà, en cas d’existir, participar en xats exclusius.

Celebració

Per celebrar el llançament a Youtube Gaming contaran amb jugadors com Vegetta777, Willyrex, Luzugames i TheGrefG per fer un stream-a-thon de 24 hores.

Durant un dia sencer podrem veure a aquests personatges amb les seves millors habilitats disposats a entretenir i xerrar amb el seu públic.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *