Reporten greus problemes a la bateria de l’iPhone després d’actualitzar a iOS 10.1.1


Les actualitzacions dels diferents sistemes operatius sempre busquen oferir noves funcionalitats i corregir errors ja coneguts. No obstant això, en multitud d’ocasions també introdueixen nous problemes que abans no existien. Això és precisament el que acaba de passar amb iOS 10.1.1, l’última versió del sistema operatiu d’Apple per a dispositius mòbils. Segons reporten alguns usuaris, hi ha greus problemes amb la bateria, arribant-se a consumir massa ràpid en algunes ocasions.

Apple va llançar a finals d’octubre iOS 10.1, una actualització que introduïa la manera retrat en els iPhone 7 Plus a més d’altres millores en algunes aplicacions clau com Mapes o Missatges, a més de les tradicionals millores de seguretat. Per sorpresa, uns pocs dies més tard es llançava iOS 10.1.1, una versió que corregia un important problema de seguretat relacionat amb l’aplicació “Salut”.

Es multipliquen les queixes sobre iOS 10.1.1 i la bateria

Ara, gairebé un mes després, han començat a aparèixer desenes de queixes relacionades amb la durada de la bateria. Segons han recollit en Hacker News, iOS 10.1.1 estaria causant importants problemes de durada de bateria als usuaris amb iPhone que s’han actualitzat a aquesta versió. Els informes parlen de terminals que es queden sense bateria sorprenentment ràpid o models com el iPhone 6 o 5s que no aguanten un dia sencer sense carregar.

Plou sobre mullat

No és la primera vegada que una actualització de iOS desferma les ires dels usuaris de terminals “més antics”. Cada vegada que arriba una nova versió del sistema operatiu d’Apple, es multipliquen les recerques de “iPhone lent” a Google. Casualitat o no, el cert és que iOS 10 ja ha causat algun que altre maldecap als usuaris de terminals com l’iPhone 6 o el iPhone 5s.

Des dels fòrums oficials de la companyia amb seu a Cupertino no s’estan oferint solucions massa útils i aquestes es limiten a enllaçar amb diferents articles genèrics sobre com millorar la bateria. Sembla que el millor, per ara, és esperar que Apple es posi les piles i llanci més aviat possible una versió que solucioni aquest problema.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *