Nova Meizu Band: arriba la competència directa per a la mi Band


Les polseres d’activitat estan molt de moda. Són productes barats, que ens aporten molta informació sobre la nostra activitat física del dia a dia. Cada vegada més companyies són les que s’animen a llançar la seva polsera d’activitat i sens dubte, aquest Nadal serà un dels regals estrella. A Espanya tenim diverses opcions disponibles, però quan mirem cap al mercat xinès, ens adonem que aquí estan les més interessants, amb un preu bastant més contingut.

La polsera d’activitat més famosa de tot el món, és sens dubte la Xiaomi meu Band. Són 3 models els que tenim al mercat, i l’últim ja compta amb una pantalla OLED per mostrar informació, cosa que tots els usuaris li trobàvem a cara a la mi Band 1S. Però avui toca parlar d’una nova polsera que ha arribat al mercat i pot ser un mal de cap per Xiaomi.

 

Meizu li planta cara a Xiaomi amb la Meizu Band

Meizu avui no només ha presentat el nou Meizu M5 Note, sinó que també ens ha deixat amb una nova polsera d’activitat, la qual, arriba per fer front a la mi Band 2 de Xiaomi. El seu disseny ens recorda a algunes polseres que ja hi ha al mercat, només que compta amb un tancament alguna cosa diferent. La corretja és de silicona, i la pantalla, juntament amb el cos de la polsera, està integrat en la mateixa corretja. No podrem intercanviar la corretja, cosa que sí podem fer a la unitat de Xiaomi.

Les funcions vénen a ser les mateixes: comptador de passos, comptador de calories, distància recorreguda, distància mitjana diària, quantificador de la son i notificacions. Igual que la mi Band 2, aquesta Meizu Band també compta amb una pantalla on ens mostra informació, com l’hora, o quin tipus de notificació tenim al nostre smartphone.

És resistent a l’aigua, de manera que la podrem utilitzar durant tot el dia, fins i tot per fer esport. La seva autonomia és de 20 dies, de manera que no haurem de preocupar d’estar carregant la polsera diàriament. Totes les característiques d’aquesta nova Meizu Band, ens deixen saber que arriba per competir amb la polsera de Xiaomi, fins i tot el seu preu, que ronda els 30 euros al canvi.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *