Nou huami amazfit sports watch, el rellotge intel·ligent de xiaomi per 100 euros


Complint amb les expectatives -fins a cert punt-, la companyia xinesa presidida per Hugo Barra ha presentat el seu nou rellotge intel·ligent. Com s’esperava, la firma ha apostat per aquest format de producte, però ho ha fet a través de la seva marca secundària Huami, i sorprenentment allunyant-se del comú del mercat equivalent: Android Wear. Amb un preu no tan contingut enfront dels seus competidors com és habitual, aquest nou Huami Amazfit Sports Watch ronda els 100 euros al canvi, i les seves especificacions tècniques aquest cop no són tan competitius com és habitual a la firma xinesa.

Especificacions tècniques del Huami Amazfit Sports Watch, el rellotge intel·ligent Xiaomi:

La fórmula de l’èxit de Xiaomi es fonamenta en una combinació d’especificacions tècniques i preu especialment competitiva, una relació qualitat – preu capaç de fer front als seus rivals amb xarxa de distribució a nivell internacional i suport tècnic al mateix nivell, a més d’un historial en el sector de diversos anys de diferència. I lamentablement el Huami Amazfit no compleix amb les expectatives en tant que ha abandonat Android Wear i s’ha mantingut tot i així en 100 euros, un preu en què ja hi ha alternatives interessants de generacions anteriors.

Més enllà del seu sistema operatiu, el rellotge intel·ligent Xiaomi compta amb una pantalla circular reflectiva de 1,34 polzades i resolució 320 x 300 píxels. A més, una capacitat d’emmagatzematge intern de 4 GB per apps i fitxers d’àudio, un processador de doble nucli a una màxima de 1,2 GHz i 512 MB de memòria RAM. Les seves especificacions tècniques es completen amb Bluetooth 4.0 LI de baix consum i connectivitat WiFi, un punt que sí que és especialment destacable.
I el seu enfocament per al monitoratge de l’activitat esportiva la demostren el GPS amb GLONASS, el monitor de ritme cardíac de funcionament constant, les corretges de 22 mil·límetres impermeables o la resistència a l’aigua i la pols segons la certificació IP67. Un conjunt competitiu, amb sensor de llum ambiental, acceleròmetre i giroscopi, però que ha defraudat per la seva no aposta per Android Wear.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *