Netflix offline ja està disponible en la app


Netflix activa la manera offline per descarregar sèries i pel·lícules sense connexió a internet.

Durant molt de temps s’han sentit rumors  ( al mateix temps que era gairebé suplicat per tots els usuaris) sobre una manera fora de línia que permetés veure les sèries i pel·lícules de Netflix sense connexió a Internet. Avui, per fi, Netflix ha anunciat de manera oficial l’activació d’aquesta opció per als seus abonats. Amb aquesta manera, qualsevol subscriptor podrà descarregar en el seu dispositiu mòbil tantes sèries o pel·lícules com li càpiguen en el dispositiu, que romandran visibles mentre mantingui activa la seva subscripció.

Aquesta nova prestació és una cosa similar al que ofereix Spotify en el món de la música i sens dubte representa una jugada estratègica enfront de les amenaces de streaming de vídeo que representen HBO o Amazon Video.

Per gaudir de la nova opció, lògicament des d’un dispositiu mòbil (iOS o Android), s’ha habilitat una nova icona de descàrrega que apareix en l’app just al costat del botó de reproducció. Això sí, sembla que encara no està disponible en mode offline el catàleg complet, però des Netflix asseguren que ho estaran aviat.

+ info | netflix

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *