Alguns iPhone 6S s’estan apagant sols, i Apple creu saber quin és el problema.


Apple va reconèixer problemes amb algunes bateries dels iPhone 6s i sense donar molta explicació estan oferint un programa de recanvi a models amb certs números de sèrie.

L’inconvenient és fàcil de reconèixer, estàs amb el teu iPhone, diguem amb 60% de bateria i del no-res decideix apagar-se. El problema es fa més gran ja que la companyia va trobar que més equips fora dels que són a la base de dades com afectats estan patint del mateix.

El problema, segons els de la poma mossegada es deu al fet que en la línia de producció algunes bateries van estar “molt temps exposades a l’aire”.

En comunicat, els de Cupertino van anunciar que:

“A fora del lot afectat, un petit nombre de clients han reportat que el seu telèfon també s’apaga sol. Algunes d’aquestes apagades poden ser normals ja que l’iPhone s’apaga per protegir els seus components electrònics interns. Per reunir més informació, anem a córrer un diagnòstic addicional com a agregat a l’actualització de iOS la propera setmana. Aquesta eina ens permetrà recollir informació variada que ens pot ajudar a millorar els algoritmes per gestionar el funcionament de la bateria i les seves operacions d’apagada. Si tals millores poden ser assolides, en futures actualitzacions les inclourem “.

Si el teu iPhone pateix d’aquest problema, revisa en l’eina que va disposar Apple per veure si el teu equip és elegible per a un canvi. Si no, a esperar la solució abans descrita.

Font: Apple.
Via: Wayerless.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *