Intel 360 Replay, així es creen les espectaculars repeticions 3D de les jugades d’ “El Clàssic”


El Clàssic Barca-Madrid estrena 360 Replay que permetrà veure les millors jugades congelades en l’espai com si fos un videojoc.

La tecnologia i l’esport s’han unit en aquesta ocasió a fi d’oferir un espectacle visual sense precedents en el món del futbol. El Clàssic Barsa-Madrid estrenarà la nova tecnologia Intel 360 Replay que permetrà gaudir de les jugades més espectaculars (o polèmiques) en una visió 3D envoltant animada, pròpia de la cinemàtica dels videojocs.

Aquest efecte conegut com a temps bala “Bullet Time” es va donar a conèixer en la pel·lícula Matrix, però lo realment increïble és que ara es pot aplicar a qualsevol escena del Món Real i gairebé de forma instantània. Per a això Intel ha instal·lat 38 càmeres de resolució 5K amb zoom digital 6X al voltant del terreny de joc. La imatge de cada càmera és processada per un ordinador independent que és capaç de triangular la situació de cada imatge a l’estadi.

Després, un avançat sistema informàtic és capaç d’unir digitalment les diferents vistes procedents de cada càmera, recreant una seqüència contínua animada de la jugada en qüestió. Aquest clip de vídeo -de fins a 30 segons- ofereix una vista única de la jugada congelada en el temps que permet veure des de diferents angles tots els detalls de l’acció.

La tecnologia Intel 360 Replay s’estrenarà dissabte que ve a El Clàssic Barça-Madrid i es podrà gaudir al llarg d’aquesta lliga en els partits que es juguin tant al Camp Nou com al Bernabeu.

+ Info | Intel

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *