Go Pro Karma Grip, un “pal selfie” estabilitzador


No tots els ‘pals selfie’ són iguals, el de GoPro té el seu propi motor d’estabilització que ja pots comprar als principals punts de venda de la marca.

És màgia, la primera vegada que veus un vídeo gravat amb un estabilitzador per motor no t’ho pots creure i és que el resultat sembla això, màgia. GoPro té el seu propi motor d’estabilització per al seu drone Karma, que a més pots treure i utilitzar com una mena de “pal selfie”, estabilitzant el vídeo amb una de les seves càmeres. Es diu GoPro Karma Grip i ara ho vendran individualment.

El fabricant de drones xinès DJI va ser un dels primers que va popularitzar l’ús de tres eixos per estabilitzar el vídeo que graven els seus drones. Oblidant aplicacions i algoritmes dins el programari, l’estabilitzador calcula automàticament gràcies a diversos sensors com moure per estar sempre estabilitzat. El resultat són vídeos molt més suaus fins i tot a gran velocitat.

Veient la popularitat d’aquest sistema, DJI va llançar Osmo, un “gimbal” amb càmera que estabilitza el vídeo. Més tard va llançar una versió com aquest Osmo Mobile on tu li poses la càmera. En aquest cas usant un smartphone.

GoPro vol fer d’aquest tipus d’accessoris el nou èxit del nadal i 2017, que pot fins i tot superar a les vendes de les seves noves càmeres, ja que molta gent té una GoPro, però no un d’aquests “pals selfies estabilitzadors”. GoPro Karma Grip es llança aquest mes per 329,99 euros.

L’estabilitzador té la seva pròpia bateria per poder moure els tres eixos. És compatible només amb càmeres GoPro: Hero5 Black, Hero5 Session i Hero4. Tan sols has de encendre-ho, fer el mateix amb la càmera i començar a gravar en qualsevol situació.

+ Info | GoPro

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *