Els dispositius amb iOS tenen una taxa de fallades més gran que els dispositius Android


 

Un cop més arriba la rivalitat entre iOS i Android, aquest cop ens trobem davant estadístiques sobre que dispositius fallen més i amb quina freqüència. Si fem cas a tot el que escoltem en el nostre dia a dia podem veure que es parla bastant malament de molts terminals Android per les fallades d’alguns dispositius.

Realment és així? Segons el “Estat de Rendiment i salut del dispositiu mòbil”, un informe emès pel Grup de tecnologia Blancco sobre el tercer trimestre de l’any, els dispositius d’iOS, tant iPhone com iPads estan fallant un 62% a tot el món.

Si comparem el percentatge de fallades respecte a Android podem veure que molts usuaris poden estar equivocats a l’hora de comentar quins dispositius fallen menys, ja que en el cas del nostre sistema operatiu favorit, Android, la taxa de fallades dels dispositius se situa en un 47% a tot el món.

Si observem més detingudament els dispositius iOS, podem veure que un 13% per cent de la taxa de fallades està compost per l’iPhone 6, seguida de l’iPhone 6S amb un 9% i finalment l’iPhone 5S amb un altre 9%.

Un altre dels punts destacats d’aquest estudi ha estat la decisió i bloqueig de les aplicacions en tots dos sistemes operatius. Si mirem els dispositius Android podem veure que el 25% de les ocasions les aplicacions s’han quedat bloquejades en algun instant.

No obstant això, aquest percentatge és molt baix si el comparem amb les aplicacions desenvolupada per iOS, ja que per als dispositius d’aquest sistema operatiu el percentatge augmenta fins al 65%. Dades que poden semblar irrellevants però realment són estudis que desmostren que els les aplicacions per a dispositius iOS queden bloquejades amb més freqüència.

No obstant això, molts dels usuaris poden pensar que les apps per Android poden fallar en més ocasions ja que moltes d’elles són descarregades des d’enllaços externs a Google Play i per tant pot donar la sensació que no són totalment fiables.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *