El Samsung Galaxy S8 podria arribar a l’abril i incloure botó físic d’inici


Els rumors sobre el que serà el proper “buque insignia” del gegant tecnològic Samsung se segueixen succeint a un ritme trepidant, donant-li major importància de la que ja té un dispositiu que arribarà amb la pressió d’haver de fer les coses molt bé. Una de les coses que més està destacant del futur Galaxy S8 és la possibilitat que aquest inclogui el nou assistent virtual de la companyia: Bixby.

Segur que molts de vosaltres ja sabreu de la importància que a dia d’avui està tenint la IA (Intel·ligència Artificial) per a aquest tipus de productes i la demanda per part dels usuaris és cada vegada més gran. Samsung no vol quedar-se enrere i amb l’arribada de Bixby tractarà de plantar-li cara a Google Assistant, Cortana de Microsoft o el conegut Siri d’Apple.

 

Galaxy S8, nous rumors sobre el proper vaixell almirall de Samsung

Això és una cosa que ja havíem parlant en anteriors ocasions i que no és cap sorpresa, però nous rumors apunten a la possibilitat que el nou Galaxy S8 acabi per incloure finalment un botó físic. Sembla un tant desconcertant llegir rumors que apunten el contrari i poc després llegir això, però hem d’admetre que és una cosa que cobra tot el sentit del món si pensem en què Bixby podria necessitar d’ell per funcionar.

La possibilitat d’accionar Bixby mitjançant un botó físic és una molt bona idea per a aquells moments en què no volem cridar el nom del nostre assistent, tot i que també és cert que haurem d’acabar parlant amb ell de totes maneres. Malauradament, les fonts que van revelar als nois de Wall Street Journal aquesta informació sobre el proper Galaxy S8, també han indicat que aquest podria acabar arribant més tard del que s’esperava.

Hem de recordar que durant els últims anys, Samsung ha fet ús de la MWC que té començament a finals de febrer o principis de març per presentar el seu “buque insígnia”, però ara podria no ser així, com apunten des Phone Arena. La font ha indicat que Samsung tractarà de solucionar tots els problemes d’última hora del seu nou terminal per tal de donar-lo a conèixer després de la MWC, la qual tindrà començament el pròxim 27 de febrer.

Les proves de qualitat i els retocs d’última hora podrien provocar que l’anunci del dispositiu s’acabés produint a l’abril, un mes més tard de la presentació del Galaxy S7 aquest any. Però tenint en compte la desagradable sorpresa viscuda amb el Galaxy Note7, el millor és que facin les coses sense presses.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *