Bixby, el nou assistent virtual de Samsung que podria arribar amb el Galaxy S8 1


La intel·ligència artificial està a l’ordre del dia i ja són diversos les empreses que estan tractant d’implementar aquest tipus de solucions en els seus productes. És el cas del gegant tecnològic Samsung, que ha presentat fa poques hores una nova marca per a un nou assistent virtual al qual han volgut cridar Bixby.

La veritat és que és un nom força curiós del qual no sabem massa ni el perquè de la seva elecció, per la qual cosa haurem d’esperar noves dades en aquest sentit. D’altra banda, també hi ha qui apunta que aquest nou assistent virtual podria arribar juntament amb el nou Galaxy S8 del que ja us hem parlat en una altra ocasió, tot i que és una cosa que tampoc està confirmat de manera oficial.

Bixby, la intel·ligència artificial de Samsung

La presentació del nom comercial d’aquest nou assistent explica amb detalls el que representa per a l’empresa i el que pot arribar a oferir:

Bixby és un software per a la gestió d’informació personal, un programari d’aplicacions informàtiques per a telèfons intel·ligents, ordinadors portàtils i tablets. El nou assistent treballa amb el reconeixement de veu a través d’un programari que permet l’ús de qualsevol d’aquests dispositius sense haver d’usar les mans.

Tal com podem veure, Bixby es perfila com un nou assistent virtual que podria ser molt interessant i arribaria per plantar cara a altres opcions com Google Assistant, Siri, Cortana, entre d’altres. D’altra banda, hem de recordar que Samsung ha comptat amb la seva S Voice en els seus dispositius durant un temps, però és una opció que mai ha acabat de convèncer els usuaris.

Encara que no tinguem massa detalls sobre el funcionament del nou assistent virtual, la veritat és que Bixby podria arribar per oferir una solució realment interessant i atractiva per als usuaris de Samsung, tal com apunten des Phone Arena. Potser amb la presentació del proper Galaxy S8 sortim de dubtes i puguem posar “cara” al nou assistent virtual del gegant tecnològic.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “Bixby, el nou assistent virtual de Samsung que podria arribar amb el Galaxy S8