Barakutin, la millor pàgina per no perdre’t cap oferta del Black Friday.


Una de les dates més importants per als compradors està a punt d’arribar i caçar les millors ofertes és una tasca difícil d’aconseguir. Avui t’ensenyem Barakutin: una de les millors pàgines per aconseguir els millors descomptes d’aquest proper Black Friday.

Barakutin, no et perdis ni un descompte dels teus productes favorits


Aquesta és una d’aquelles pàgines web que, si sols fer compres sovint ens pot fer estalviar molts diners. El concepte és molt senzill. Només hem d’establir el preu a què volem comprar un producte i aquesta pàgina ens avisarà quan aquest producte sigui rebaixat fins al preu decidit. També ens serveix per veure el historio de preus d’aquest producte i intuir quan pot baixar de preu de nou.

La pròpia pàgina també ens indica si és un bon moment per comprar el producte o, per contra, si és un mal moment ja que està massa car.

La pàgina també té les seves pròpies llistes dinàmiques, que ens mostren, per exemple, els productes a preu mínim i o els productes amb descompte de més d’un 30%. I per finalitzar totes aquestes meravelloses funcions també podem importar les nostres pròpies llistes d’Amazon per visualitzar els productes d’elles.

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *