Athos no només vols rellotges i telèfons intel·ligents, ara ens vol amb roba esportiva intel·ligent.


Athos és una empresa de tecnologia que crea roba especial, plena de sensors que capturen informació sobre els nostres moviments i els envien via Bluetooth a una aplicació per a mòbils.

L’objectiu d’aquest tipus de roba és monitoritzar com fem servir cada múscul per verificar si estem fent exercici de manera correcta, motiu pel qual comença a ser conegut com el personal trainer personalitzat.

Don Faul, CEO de l’empresa, va comentar que no volen substituir els entrenadors i sí donar-los informació addicional perquè puguin entendre millor com els atletes s’estan entrenant, obtenint informació que d’altra manera podria ignorar-se.

El producte va ser idea de Dhananja Jayalath i Christopher Wiebe, dos estudiants de la Universitat de Waterloo de Toronto, que no podien permetres un entrenador personal, però sí podien crear el seu entrenador de fitness digital.

Utilitzen sensors de respiració i electromiografia incorporats a la tela de la roba, rastrejant l’activitat elèctrica dels músculs generant informes senzills d’entendre.

Una camisa d’home i uns pantalons curts poden comprar-se per uns USD $ 550, mentre que leggings per a dones costen uns USD $ 150. Res barat per a qui vulgui tenir roba intel·ligent.

Athos ha recaptat ja més de 50 milions de dòlars des del seu llançament el 2012, i ara volen arribar a usuaris més casuals i afegir més productes a la seva gamma.

Font: Athos.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *