Apple Pay arriba a Espanya per Nadal


Apple i Banco Santander acceptaran l’Ús d’Apple Pay des del proper dia 1 de desembre

Apple per fi llançarà el seu servei de pagaments mitjançant el mòbil, tal com van prometre, encara que molt tard. Applesfera, blog dedicat al món d’Apple, ha pogut confirmar que Apple Pay arribarà el proper 1 de desembre per clients de Banc Santander.

De la mateixa manera que Samsung va llançar Samsung Pay a Espanya, amb el suport d’una entitat, CaixaBank és el cas, Apple ho fa amb Santander després de negociacions que han durat mesos. La integració de Santander amb Apple Pay era una cosa que ja estava resolt al Regne Unit, on ja funciona el servei.

Apple Pay és una forma de pagament mitjançant targetes virtuals usant el xip NFC del mòbil. Quan vulguis pagar alguna cosa amb la targeta d’Apple Pay, tan sols has de apropar un iPhone 6 o superior, o un Apple Watch al punt de venda sense contacte i confirmar amb el teu empremta.

El sistema funciona bé, però no esperis que tot vagi perfectament. Molts punts de venda amb què compten els negocis no són molt bons i solen donar errors de lectura, almenys amb les nostres proves fent servir el servei de Samsung i d’apps de Bancs nacionals.

+ Info | Applesfera

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *